jarkko

Jarkko Anttila ehdolle SDP:n riveistä


Vihreiden kaupunginvaltuutettu Jarkko Anttila on kevään kuntavaaleissa ehdolla SDP:n listalla. Anttila tuli ensikertaa valituksi Salon valtuuston vuoden 2008 vaaleissa. Hänet tunnetaan Salossa yrittäjänä ja puuhamiehenä, jolta eivät ideat ja energia lopu.

– Toivotamme Jarkon lämpimästi tervetulleeksi. Puolueet kaipaavat idearikkaita toimijoita mukaan vaikuttamaan. Monessa asiassa on tehty yhteistyötä jo kuluneinakin vuosina, sanoo Salon SDP:n puheenjohtaja Satu Parttimaa.

– Pitkän harkinnan jälkeen päädyin siihen, että intoa vaikuttamiseen edelleen löytyy. Tein punnintaa eri puolueiden välillä ja keskusteluiden kautta SDP tuntui sopivimmalta vaihtoehdolta omalle arvomaailmalleni. Joukossa on paljon energistä ja aikaansaavaa porukkaa, joiden kanssa on helppo ollut hoitaa asioita, toteaa Anttila.

Salon SDP: edustajisto nimesi keskiviikkona 15.2 pidetyssä kokouksessaan lisäksi ehdolle: Jukka Hakolan, Juha Kalevon, Johanna Saukkosen ja Hanni Salo-Auvisen.

– Iloitsen siitä, että olemme saaneet mukaan paljon uusia kasvoja ehdokkaaksi ja sitä myötä toimintaan. Tähän mennessä nimetyltä listalta löytyy tämän lisäksi paljon kokemusta sekä erilaista osaamista, kertoo Parttimaa.

 

Lisätiedot:

Satu Parttimaa
p. 0400 881 788

Jarkko Anttila
jarkko.anttila(at)outlook.com

 

 

Facebooktwitterlinkedinmail