Katja Taimela on Salon Työväenyhdistyksen ehdokas eduskuntavaaleissa 2019


Taimela_Katja_7142Salon Työväenyhdistyksen kevätkokous on torstaina 22.3 nimennyt Katja Taimelan ehdokkaakseen vuoden 2019 eduskuntavaaleihin. Taimela on kolmannen kauden kansanedustaja ja Salon kaupunginvaltuutettu.

– Olen iloinen, että Katja päätti lähteä tavoittelemaan jatkokautta eduskunnassa. Hän tekee työtään ihmisläheisesti ja kenttää tarkalla korvalla kuunnellen, sanoo yhdistyksen puheenjohtaja Mikko Breilin.

– Eduskuntavaaleissa päätetään Suomen suunnasta seuraavalla vaalikaudella. Porvarihallituksen politiikka on ollut kylmää kyytiä suomalaisille.  SDP:n tavoite on sekä Salossa että valtakunnallisesti nousta suurimmaksi puolueeksi. Paluu hallitukseen on ainoa mahdollisuus vaikuttaa siihen, millaisia päätöksiä ihmisten asioista Suomessa tehdään, toteaa Breilin.

– Katja on ilmoittanut, että varsinaisen kampanjan aika on myöhemmin ja hän tekee sitoutuneesti työtään tämän vaalikauden loppuun saakka. Kutsun silti kaikki mukaan tekemään eduskuntavaalikampanjaa, sillä työtä riittää monenlaista.

– Salon Työväenyhdistys asettui Katjan taakse näissä vaaleissa ja tietysti toivomme, että muutkin yhdistykset lähtevät tukemaan Taimelan uudelleen valintaa, summaa Breilin.

 

Facebooktwitterlinkedinmail