sdp-pk-2017-1024x726

Salon Työväenyhdistys tukee nuorten harrastamista – stipendien haku käynnissä


Salon Sosialidemokraattisen Työväenyhdistyksen 100-vuotisjuhlarahastosta jaetaan vuonna 2017 kuusi kappaletta 150 euron arvoisia stipendejä tukemaan lasten ja nuorten harrastamista.

Harrastus voi löytyä monipuolisesti kulttuurin, tieteen, taiteen tai urheilun saralta. Stipendin saajan on oltava aktiivinen harrastaja, mutta menestys ei ole stipendin saamisen edellytyksenä. Stipendi voidaan myöntää nuorelle, joka on esimerkiksi kunnostautunut joukkuehengen luojana, selvinnyt takaisin harrastuksen pariin vaikeuksien jälkeen, suunnittelee leirimatkaa tai kaipaa taloudellista tukea harrastuksen jatkamiseen.

Stipendin saajan on oltava salolainen ja mielellään myös edustettava salolaista seuraa/järjestöä sekä olla iältään enintään 18-vuotias.

Työväenyhdistyksen johtokunta valitsee ehdotusten ja hakemusten perusteella stipendin saajat. Ehdotuksen stipendin saajaksi voi tehdä järjestö, jossa nuori harrastaa tai jokin muu nuorta lähellä oleva taho.

Ehdotukset perusteluineen tulee toimittaa Työväenyhdistyksen johtokunnalle 15.9.2017 mennessä sähköpostitse info@sdpsalo.fi, aihekentään Juhlarahasto/stipendi. Lisätietoja voi kysellä samasta sähköpostiosoitteesta.

Facebooktwitterlinkedinmail