ball-1376072_1280

Salon Työväenyhdistyksen stipendien haku on auki!


Salon Sosialidemokraattisen Työväenyhdistyksen 100-vuotisjuhlarahastosta jaetaan vuonna 2018 kaksi kappaletta 150 euron arvoisia stipendejä tukemaan lasten ja nuorten harrastamista.

Harrastus voi löytyä monipuolisesti kulttuurin, tieteen, taiteen tai urheilun saralta. Stipendin saajan on oltava aktiivinen harrastaja, mutta menestys ei ole stipendin saamisen edellytyksenä. Stipendi voidaan myöntää nuorelle, joka on esimerkiksi kunnostautunut joukkuehengen luojana, selvinnyt takaisin harrastuksen pariin vaikeuksien jälkeen, suunnittelee leirimatkaa tai kaipaa taloudellista tukea harrastuksen jatkamiseen.

Stipendin saajan on oltava salolainen ja mielellään myös edustettava salolaista seuraa/järjestöä sekä olla iältään enintään 18-vuotias.

Lisäksi vuonna 2018 jaetaan yksi 500 euron yhteisöstipendi, jonka saaja voi olla lasten ja nuorten kanssa toimiva yhteisö esimerkiksi urheilujoukkue, kulttuuriyhdistys tai muu vastaava taho.

Työväenyhdistyksen johtokunta valitsee ehdotusten ja hakemusten perusteella stipendin saajat. Ehdotuksen stipendin saajaksi voi tehdä järjestö, jossa nuori harrastaa tai jokin muu nuorta lähellä oleva taho.

Ehdotukset perusteluineen tulee toimittaa Työväenyhdistyksen johtokunnalle 25.5.2018  mennessä sähköpostitse info@sdpsalo.fi, aihekentään Juhlarahasto/stipendi. Lisätietoja voi kysellä samasta sähköpostiosoitteesta.

Facebooktwitterlinkedinmail