Seurakuntavaalit 2018


Ehdokkaamme seurakuntavaaleissa 2018

Seurakuntavaaleissa valitaan uudet luottamushenkilöt kirkkovaltuustoon. He päättävät mm. siitä, keitä valitaan seurakunnan työntekijöiksi, minkälaisia kerhoja pidetään ja keitä autetaan – missä ja miten. Salon seurakunnassa sosialidemokraateilla ja vasemmistolla on perinteisesti yhteinen ehdokaslista.

Seurakuntavaalit ovat ennen kaikkea paikalliset vaalit, joissa seurakuntalaisten joukosta valitaan henkilöt suunnittelemaan toimintaa seuraavalle nelivuotiskaudelle. Seurakuntavaaleissa pääset vaikuttamaan oman seurakuntasi tulevaisuuteen.

SDP:n vaaliohjelman voit lukea täältä.

Vaalikonevastaukseni näet täältä.
94 Aaltonen Marko

Vaalikonevastaukseni näet täältä.

Vaalikonevastaukseni näet täältä.
95 Breilin Mikko

Vaalikonevastaukseni näet täältä.

96 Haapanen Maarit
Minä olen Irma Iho – eläkkeellä oleva opettaja ja tulkki. Olen tehnyt vapaaehtoistyötä Salon seurakunnassa  jo toistakymmentä vuotta. Tulkkaan, käännän, opastan, avustan ja organisoin. Seurakuntatalosta on tullut toinen koti, itsekin Read More
97 Iho Irma

Minä olen Irma Iho – eläkkeellä oleva opettaja ja tulkki. Olen tehnyt vapaaehtoistyötä Salon seurakunnassa  jo toistakymmentä vuotta. Tulkkaan, käännän, opastan, avustan ja organisoin. Seurakuntatalosta on tullut toinen koti, itsekin käytän seurakunnan palveluja paljon.  Olen ollut kirkkovaltuuston jäsenenä 12 vuotta, myös kirkkoneuvoston ja lähetystyön johtokunnan jäsenenä. Osallistun maahanmuuttajatyöhön, ystävyysseurakuntatyöhön ja lähetystyöhön. Diakonia myös kiinnostaa. Olen tehnyt eniten työtä vapaehtoisena Salossa asuvien inkeriläisten kanssa, muiden venäjänkielisten kanssa ja Rzhevin ystävyysseurakunnan kanssa. Avustan seurakuntani tulkkina ja oppaana Venäjän matkoilla. Olen sitä mieltä, että kirkkovaltuuston jäsenten kuuluu tehdä vapaaehtoistyötä omassa seurakunnassa, tuntea sen työntekijöitä ja osallistua sen toimintaan aktiivisti. Haluaisin jatkaa luottamustehtävissä vielä neljä seuraava vuotta. Jos sinäkin haluat, että jatkan, äänestä numeroa 97.

Vaalikonevastaukseni näet täältä.

Vaalikonevastaukseni näet täältä.
98 Jalonen Anneli

Vaalikonevastaukseni näet täältä.

99 Kaitala Tapani
p. 040 565 4905 Vaalikonevastaukseni näet täältä.
100 Keto-oja Risto

p. 040 565 4905

Vaalikonevastaukseni näet täältä.

rakennus- ja ympäristölautakunnan jäsen, kunnallisjärjestön sihteeri
varajäsen Ritva Rissanen
101 Lautiala Arjarakennus- ja ympäristölautakunnan jäsen, kunnallisjärjestön sihteeri

varajäsen Ritva Rissanen

102 Lehtonen Harri
103 Leppälahti Jouko
Vaalikonevastaukseni näet täältä.
104 Leppänen Suvi

Vaalikonevastaukseni näet täältä.

105 Malm Anne
106 Nikkinen Kari
Liikelaitos Salon Veden johtokunnan jäsen
varajäsen Erkki Vesterinen
107 Ojanperä AsmoLiikelaitos Salon Veden johtokunnan jäsen

varajäsen Erkki Vesterinen

108 Oksanen Markku
Kunnallisjärjestön puheenjohtaja, sosiaali- ja terveyslautakunnan puheenjohtaja
p. 0400 881 788 satu.parttimaa(at)salo.fi varajäsen lautakunnassa Pekka Lintunen Esittelyni seurakuntavaaleissa: Täytän 46 vuotta lokakuussa. Työskentelen Salon kaupungin toiseksi suurimman keittiön Kimaran dieettikokkina. Valmistan erityisruokavalioita ikäihmiselle ja opiskelijoille. Olen kahden Read More
109 Parttimaa SatuKunnallisjärjestön puheenjohtaja, sosiaali- ja terveyslautakunnan puheenjohtaja

p. 0400 881 788
satu.parttimaa(at)salo.fi

varajäsen lautakunnassa Pekka Lintunen

Esittelyni seurakuntavaaleissa: Täytän 46 vuotta lokakuussa. Työskentelen Salon kaupungin toiseksi suurimman keittiön Kimaran dieettikokkina. Valmistan erityisruokavalioita ikäihmiselle ja opiskelijoille. Olen kahden aikuisen lapsen äiti. Päivän rytmittää koiran kanssa lenkkeily ja arjen askareet. Asun Pajulan kaupunginosassa mieheni kanssa.

Uskon että yhdessä tekemällä voimme muuttaa asioita. Koen että kirkon läsnäoloa tarvitaan elämän eri tilanteissa. On voitava uskoa siihen että apua on saatavilla kun sitä tarvitsee.Toivon että lähimmäisen rakkaus ja kyky kuunnella lähimmäistä tuo avun kun elämässä on vaikeaa. On kuunneltava nuorten ja ikäihmisten toiveita.Kirkon tulisi olla vielä lähempänä seurakuntalaisia ja kehittää toimintaansa niin että varsinkin perheet saavat avun elämän kriisitilanteissa sitä halutessaan.

Vaalikonevastaukseni näet täältä.

110 Peijonen Ulla-Riitta
111 Rantanen Raili
vapaa-ajan lautakunnan jäsen
varajäsen vapaa-ajan lautakunnassa Jaana Koli Esittelyni seurakuntavaaleissa 2018 Olen iältäni 49-vuotias ja työskentelen maistraatin holhoustoimessa apulaistarkastajana. Perheeseeni kuuluvat puoliso, kaksi täysi-ikäistä lasta ja koira, kultainennoutaja Veeti. Olen toiminut kuluvan kauden Read More
112 Sjöholm-Nikkanen Anitavapaa-ajan lautakunnan jäsen

varajäsen vapaa-ajan lautakunnassa Jaana Koli

Esittelyni seurakuntavaaleissa 2018

Olen iältäni 49-vuotias ja työskentelen maistraatin holhoustoimessa apulaistarkastajana. Perheeseeni kuuluvat puoliso, kaksi täysi-ikäistä lasta ja koira, kultainennoutaja Veeti.

Olen toiminut kuluvan kauden Salon seurakunnan diakoniatyön johtokunnan puheenjohtajana. Haluan edelleen jatkaa seurakunnan työn kehittämistä meitä kaikkia lähellä olevaksi.

Yksinäisyys ja köyhyys ovat suuri haaste seurakunnalle ja sen diakoniatyölle. Vapaaehtoistoiminnan edelleen kehittäminen on tärkeää myös tulevaisuudessa. Erilaiset ryhmät, illat, matkat ja leirit sekä Salotto ovat paikkoja, jossa löytyy monelle seuraa ja toimintaa. Ilmaiset ruokailut toimivat vapaaehtoisten voimin, suuri kiitos heille!

Lapsiperheiden toimeentulo vaikuttaa merkittävästi lapsen tulevaisuuteen. Harrastaminen ja koulutus eivät ole itsestäänselvyyksiä kaikille lapsille. Seurakunta voi luoda mahdollisuuksia harrastuksiin mm. lasten ja nuorten kerho- ja partiotoimintana ja leireinä.

Seurakunnan toiminta on siis paljon muutakin kuin jumalanpalvelus tai kirkolliset toimitukset. Seurakunta, sen työntekijät ja vapaaehtoiset, ovat käytettävissä elämän hyvinä ja huonoina hetkinä.

Vaalikonevastaukseni näet täältä.

 

kaupunkikehityslautakunnan puheenjohtaja, Lounais-Suomen jätehuoltolautakunnan vpj.
varajäsen kaupunkikehityslautakunnassa Jari Hulvela varajäsen jätehuoltolautakunnassa Markku Oksanen Ehdokkaan seurakuntavaalien vaalikonevastaukset näet täältä.
113 Tammi Timokaupunkikehityslautakunnan puheenjohtaja, Lounais-Suomen jätehuoltolautakunnan vpj.

varajäsen kaupunkikehityslautakunnassa Jari Hulvela
varajäsen jätehuoltolautakunnassa Markku Oksanen

Ehdokkaan seurakuntavaalien vaalikonevastaukset näet täältä.

Ehdokkaan vaalikonevastaukset näet täältä.
114 Tuominen Kimmo

Ehdokkaan vaalikonevastaukset näet täältä.

Hei olen 39 vuotias Eteläisessä-Salossa(Perniössä)vaikuttava mies. Olin viimekeväänä kunnallisvaaleissa ehdokkaana ja ajattelin että miksipäs ei myöskin seurakuntavaaleihin.
115 Vataja Miika

Hei olen 39 vuotias Eteläisessä-Salossa(Perniössä)vaikuttava mies. Olin viimekeväänä kunnallisvaaleissa ehdokkaana ja ajattelin että miksipäs ei myöskin seurakuntavaaleihin.

kaupunginhallituksen jäsen
varajäsen Jarkko Anttila
116 Vesa Simokaupunginhallituksen jäsen

varajäsen Jarkko Anttila

117 Virtanen Lasse