Leena Ahonen-Ojala on Salon Työväenyhdistyksen uusi puheenjohtaja

Ajankohtaista,Tiedote

Salon Työväenyhdistys on kokouksessaan 26.11.2020 valinnut uudeksi puheenjohtajakseen vuodeksi 2021 Leena Ahonen-Ojalan. Hän on Salon kaupunginvaltuuston varapuheenjohtaja ja toiminut aiemmin sekä työväenyhdistyksen varapuheenjohtajana että SDP Salon Kunnallisjärjestön puheenjohtajana.

– Edessä on tärkeä vuosi, sillä keväällä käytävien kuntavaalien tiimellyksessä yhdistys juhlii myös 130-vuotista historiaansa. Työtä riittää, mutta meillä on loistava ja aktiivinen porukka, joten yksin tässä ei tarvitse kenenkään puurtaa, sanoo Ahonen-Ojala.

Juhlavuotta työväenyhdistys aikoo viettää politiikan viikon merkeissä keväällä ja juhlia suuremmin elokuussa. Politiikan viikolla tapahtumia järjestetään joka päivälle ja pääjuhlaa vietetään todennäköisesti Vuohensaaressa.

– Kuluva vuosi on osoittanut, että olosuhteet saattavat muuttua nopeasti. On varauduttava siihen, että keväällä emme vielä voi järjestää tapahtumia ja tilaisuuksia aivan kuten ennen. Tämän vuoksi varaudumme striimaamaan tapahtumat, toteaa Ahonen-Ojala.

Kuntavaaleissa päävastuun kantaa tietysti SDP:n kunnallisjärjestö, mutta työväenyhdistyksellä on tietysti oma tärkeä roolinsa.

– Parhaillaan käynnissä on ehdokashankinta kevään vaaleja varten. Vaalien kautta on mahdollisuus päästä vaikuttamaan oman kotikaupungin asioihin ja kehittämiseen. Kutsunkin nyt kaikki kiinnostuneet mukaan toimintaan ja lähtemään ehdolle rakentamaan Salon tulevaisuutta, kannustaa Ahonen-Ojala.

– Saimme hyvän ja monipuolista osaamista omaavan johtokunnan, jossa on sopivassa suhteessa kokemusta ja nuoruuden intoa. Tästä on hyvä lähteä kohti juhlavuotta.

Lisätiedot: Leena Ahonen-Ojala
p. 044 588 8925

Työväenyhdistyksen johtokuntaan valittiin lisäksi:

varapuheenjohtaja Timo Tammi

jäsenet: Jari Arffman Mikko Breilin, Jere Hauhia, Saija Karnisto-Toivonen, Risto Keto-oja, Juha Mäkilä, Saku Nikkanen ja Aimo Peltonen sekä varajäsenet: Jukka Alestalo, Sirpa Kallio ja Pia Hellström