Risto Keto-oja johtaa Salon SDP:n kunnallisjärjestöä, Leena Ahonen-Ojala jatkaa Salon Työväenyhdistyksen johdossa

Ajankohtaista,Tiedote

Salon Sosialidemokraattinen Kunnallisjärjestö valitsi syyskokouksessaan järjestön uudeksi puheenjohtajaksi vuosiksi 2022-23 Risto Keto-ojan. Keto-oja on pitkäaikainen demaritoimija ja toiminut järjestön puheenjohtajana viimeksi Salon kuntaliitoksen aikana. Kunnallisjärjestön varapuheenjohtajaksi valittiin Jukka Alestalo ja jäseniksi Jari Arffman, Rauno Kankare, Kirsti Lannermaa, Asmo Ojanperä, Markku Oksanen, Satu Parttimaa, Ulla-Riitta Peijonen, Lasse Rannikko ja Satu Suominen.

– Heti vuoden alussa käydään tärkeät aluevaalit, joihin Salosta on asetettu 13 hyvää ehdokasta. Tavoitteemme on tietysti olla Salon suurin puolue aluevaaleissa. Toivon, että ihmiset lähtevät aktiivisesti vaaliuurnille, sanoo Keto-oja.

– Koronatilanne vaikeutti kuntavaalien kampanjointia ja tietysti nyt olisi hyvä päästä kohtaamaan ihmisiä toreille, jatkaa Keto-oja.

Salon työväenyhdistyksen puheenjohtajana vuonna 2022 jatkaa Leena Ahonen-Ojala. Työväenyhdistyksen varapuheenjohtajaksi valittiin Saku Nikkanen ja johtokunnan jäseniksi Jari Arffman, Jukka Alestalo, Pia Hellström, Sirpa Kallio, Risto Keto-oja, Juha Mäkilä, Satu Parttimaa, Aimo Peltonen sekä varajäseniksi Mikko Breilin, Saija Karnisto-Toivonen ja Sanna Pihakivi.

– Työväenyhdistyksellä on takanaan työntäyteinen vuosi kuntavaaleineen ja 130-vuotisjuhlineen. Ensi vuonna panostamme perusjärjestötoimintaan. Pidämme koulutuksia ja tilaisuuksia jäsenistöllemme, suunnittelemme tulevia vuosia, kunhan koronatilanne tällaiset tilaisuudet jälleen sallii, sanoo Ahonen-Ojala.

– Järjestötyön suola on ihmisten välisessä vuorovaikutuksessa ja keskusteluissa. Vaikka perushommat hoituvat virtuaalisestikin, mikään ei korvaa ihmisten tapaamista. Siksi toivon, että vuosi 2022 on tältä osin toisenlainen kuin edeltävät kaksi vuotta ovat olleet, toteaa Ahonen-Ojala.

Lisätiedot:

Risto Keto-oja
p. 040 565 4905

Leena Ahonen-Ojala
p. 044 588 8925