Salon SDP nimesi ensimmäiset kuntavaaliehdokkaansa

Ajankohtaista,Tiedote

SDP:n Salon kunnallisjärjestö nimesi ensimmäisen joukon kuntavaaliehdokkaita.

– Tavoitteenamme on saada monipuolinen ja alueellisesti kattava joukko ehdokkaita. Tässä ensimmäisessä julkaisussa on ilahduttava määrä uusia nimiä, jotka ovat halunneet lähteä mukaan vaikuttamaan Salon asioihin, sanoo kunnallisjärjestön puheenjohtaja Timo Tammi

– Pidän myös tärkeänä, että nykyisiä luottamushenkilöitä on listalla. Nyt nimetyllä listalla on istuvia valtuutettuja sekä lautakunnissa toimivia edustajiamme. Haluamme, että ehdokasjoukosta löytyy kuntalaisille vaihtoehto valita erilaisten henkilöiden välillä, toteaa Tammi

Koronan vuoksi on vielä vaikea tietää, miten vaalikevään kampanjointia voidaan tehdä. Saattaa olla, että vielä keväällä olemme tilanteessa, jossa perinteisiä tapoja ei voida käyttää.

– Totta kai toivomme, että kampanjaa päästään keväällä tekemään perinteiseen tapaan. On tietysti varauduttava siihen, että käytössä on muita tapoja. Sosiaalisen median osuus on noussut vaali vaalilta ja se varmaan kasvaa edelleen, jatkaa Tammi.

Kuntavaalien varsinainen vaalipäivä on 18.4.2021.

Lisätietoa:
Timo Tammi
kunnallisjärjestön puheenjohtaja
p. 044 518 3879

SDP:n nimeämät ehdokkaat ovat:

Ahonen-Ojala Leena (verosihteeri), Breilin Mikko (järjestelmäasiantuntija), Hauhia Jere (IT-lähitukihenkilö), Hellström Pia (kotiutushoitaja), Jalonen Anneli (eläkeläinen), Jokinen Kirsi-Maria (järjestösihteeri, insinööri), Kakko Tiina (koulunkäyntiavustaja), Kalevo Juha (kokki, lehdenjakaja), Kandolin Juha (näyttelijä-ohjaaja, eläkeläinen), Karnisto-Toivonen Saija (viestinnän suunnittelija), Keto-oja Piia (kehitysvammaisten hoitaja), Koli Jaana (ruokapalvelu- ja siivousesimies), Kontkanen Teija-Liisi (sairaanhoitaja), Laaksonen Sari (työtön), Lamnaouer Nina (lähihoitaja, hammashoitaja), Lannermaa Kirsti (eläkeläinen), Lautiala Arja (myyjä), Malm Anne (lähihoitaja), Mäkilä Juha (sairaanhoitaja), Mäkinen Teemu (myyjä), Mäntylä Päivi (varastotyöntekijä), Ojanperä Asmo (eläkeläinen), Oksanen Markku (aluepäällikkö), Orlova Paula (kotiäiti, kokki), Pihakivi Sanna (järjestäjä-toimitsija), Sohlman Jutta (psykoterapeutti, yrittäjä), Tammi Timo (rakennusinsinööri, eläkeläinen), Vataja Miika (kokoonpanija), Vesa Simo (eläkeläinen), Viitala Marika (lähihoitaja) ja Virtanen Timo-Tapio (jakaja).