JATKOAIKA: Salon Työväenyhdistyksen 2020 stipendien haku on auki!

Ajankohtaista,Tiedote,Toiminta

Salon Työväenyhdistyksen 2020 stipendien haku on auki!

Salon Sosialidemokraattisen Työväenyhdistyksen 100-vuotisjuhlarahastosta jaetaan vuonna 2020 neljä (4) kappaletta 150 euron arvoisia stipendejä tukemaan lasten ja nuorten harrastamista sekä toisen asteen opintoja.

Harrastus voi löytyä monipuolisesti kulttuurin, tieteen, taiteen tai urheilun saralta. Stipendin saajan on oltava aktiivinen harrastaja, mutta menestys ei ole stipendin saamisen edellytyksenä. Stipendi voidaan myöntää nuorelle, joka on esimerkiksi kunnostautunut joukkuehengen luojana, selvinnyt takaisin harrastuksen pariin vaikeuksien jälkeen, suunnittelee leirimatkaa tai kaipaa taloudellista tukea harrastuksen jatkamiseen.

Stipendi toisen asteen opintoihin voidaan myöntää esimerkiksi opiskeluvälineiden hankintaan tai matkakuluihin.

Stipendin saajan on oltava salolainen, mielellään myös edustettava salolaista seuraa/järjestöä tai opiskella salonseutulaisessa oppilaitoksessa sekä olla iältään enintään 18-vuotias.

Työväenyhdistyksen johtokunta valitsee ehdotusten ja hakemusten perusteella stipendin saajat. Ehdotuksen stipendin saajaksi voi tehdä järjestö, jossa nuori harrastaa tai jokin muu nuorta lähellä oleva taho.

Hakuaikaa on jatkettu viikolla. Ehdotukset perusteluineen tulee toimittaa Työväenyhdistyksen johtokunnalle 7.9.2020  mennessä sähköpostitse info@sdpsalo.fi, aihekentään Juhlarahasto/stipendi. Lisätietoja voi kysellä samasta sähköpostiosoitteesta.